Sunday, September 14, 2008

QUESTIONS & ANSWERS

Hello again :)
“Whats up”…..
hahah…. This has become like a universal line to start a conversation :P
And the universal answer to this is… “Nothing much” … huh… awarded as the most boring answer :/ … and most of the time its followed by “ you tell me” … and here Mr Newton is totally right about the equal reaction theory…. the most expected answer is again non-other than our most famous “nothing much”. At times… even if I am really up to something and want to talk about it… I would still start with “nothing much” only.. just out of the sad habit :P

Like friendship day, rose day, choco day etc. etc….. we should also start celebrating “WHAT’S UP” day… a day to find more interesting and entertaining answers than the usual “nothing much” ;D

But you know what…..apart from this “whats up” also … we ask and reply to so many useless/ meaningless questions everyday….. just like that

“Hey… Hows life?”
Huh…. I can write a whole essay in reply….. starting from life is a butterfly to it’s a dinosaur… :P … but generally prefer to say “great” … and most of the time… though not always…. I don’t even really mean it…. ‘M sure I’m not the only one who does this…rite?

“Are you back?”
Naaahhh…. Of course not… ‘m still busy shopping.. the one standing in front of you is just a hologram messenger…. Who’s came here to tell you that I’m planning to skip the dinner today :/
Of course I am back :O
I know…. can’t say all this to a sweetheart mom… so again going by the traditional rules…. “yeah I am back… what’s for the dinner?”

“Whats happening?”
Duuhhh… I wish something was happening … so I wouldn’t have to do time pass chating with you or writing this blog :P
Intially I used to find it really difficult to answer this “happening” question… I would seriously start searching about some “happening” topic and get tensed when nothing happens :(… but now I’ve found the solution …. “nothing much” . What an answer… isn’t it ;)….. always helps ;D … you just need to add “you tell me” to it…. works like a mirror effect…. time for the other one to get tensed and search the topic. :P

Well… there is also a benefit to such questions. The day when some super intelligent alien (disguised as human) will come to spy on earth… even if he/she/whtever … has scanned & memorized the whole dictionary… won’t know that when someone asks “whts up” you’re not really suppose to look at the sky….
:P

7 comments:

Cinderella said...

lolzzzz....

u have that ability of looking into some special things in life, even when thy appear so obvious. keep it up :)

Anonymous said...

Hey "Whts Up?"

Aditya said...

lol

i laughed whole way thru the post...
sersly applicable to all talks....

btw " watzup?? "

lol

:D

here i 'm said...

nothinggggg much ;)

urvish said...

WOW... thats very true! :) 1 more question u might left out is "how was ur day" ? ;-)

Necessary Evil said...

lol.. This is a good one. Its interesting to know how we start asking some questions so mechanically (there are reasons for this and I bet we can write about it more than a book)...

Here are a few more to add to the list:

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...
Stupid Question:-
Hey, what are you doing here?
Answer:-
Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:-
Sorry, did that hurt?
Answer:-
No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:-
Why, why him, of all people.
Answer:-
Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-
Is ! the "Butter Paneer Masala" dish good??
Answer:-
No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years...
Stupid Question:-
Munna, Chickoo, you've become so big.
Answer:-
Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:-
Is the guy you're marrying good?
Answer:-
No,he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:-
Sorry. were you sleeping?
Answer:-
No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping....you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?
Answer:-
No, its autumn and I'm shedding......

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:-
Tell me if it hurts?
Answer:-
No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
Stupid Question:-
Oh, so you smoke.
Answer:-
Gosh, it's a miracle .......it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

Anurag said...

Yeah sometimes it goes like this too...
Hey whats up??
Ceiling fan :D